AlexMirea.com
RO EN HU
HOME DESPRE NOI CONCERTE GALERIE CONTACT
DESPRE NOI
   
   
 
Mircea GoianGOIAN MIRCEA – violoncel
Este membru fondator a grupului folk-rock Canon, având o vastă activitate cu această formaţie: a concertat în numeroase oraşe din România şi peste hotare, în Franţa (Pierrfeu du Var); a participat la Cenaclul Flacăra în anii 1981-1982; a înregistrat la casa de discuri "Electrecord" în 1992 albumul Canon . În 1995 la Alpha Sound din Bucureşti a înregistrat CD-ul CANON şi MARIA GHEORGHIU. Este iniţiatorul şi organizatorul a numeroase festivaluri : "Toamna Muzicală Hunedoreană" timp de 27 de ani neîntrerupt; "S.O.S. Castelul" timp de 3 ani, "Metal – Urgia" în 1995 şi "Est Vest Heaven Festival" în 1998. A organizat: în 1995 galele folk "Om Bun" la Castelul Corvinilor; între 1990 – 1996 împreună cu Nicolae Szekely "Zilele Chitarei Clasice" la Hunedoara. Este membru fondator al clubului de jazz "Dan Mândrilă" şi a cântat în Trio Jazz "Confluenze". Este iniţiator a grupului rock "Diesel". În activitatea sa muzicală a participat la numeroase înregistrări radio-tv.

Galambos-Mihaela-HortenziaGALAMBOS MIHAELA HORTENZIA – blockflöte sopran, alt, vocal.
A absolvit Academia de Muzică "Gh. Dima" din Cluj Napoca, Facultatea de interpretare muzicală, specializarea flaut.. Între anii 1982-2003 a predat la Școala de Muzică şi arte Plastice din Hunedoara, iar în anul 1994 a colaborat cu grupul Canon.

Purcariu-NistorNISTOR PURCARIU – percuţie (bolla, tamburine, tom-tom, bloc de lemn, clopoţei tubulari)
Are 35 ani de experienţă ca baterist, percuţionist şi vibrafonist în domeniul muzicii pop, jazz, clasic şi medieval. A evoluat în cluburi şi festivaluri de jazz din ţară şi peste hotare în Italia (Perugia, Siena), Franţa (Toulon , Port du Pantin). Are înregistrări radio-tv cu formaţii de jazz sibiene (Vocal Jazz Quartet, Reflex) şi înregistrare CD cu grupul Canon. Este membru fondator a clubului de jazz "Dan Mindrila", Hunedoara. Absolvent "Umbria Jazz Clinics" Perugia,Italia 1993


Szekely-NicolaeSZEKELY NICOLAE – vihuela
Autodidact, incepe sa studieze chitara clasica din 1980. Intre 1982-1986 este student la Institutul Politehnic din Bucuresti. A participat la mai multe festivaluri studentesti si în 1987 castiga locul I la Festivalul National de Chitara Clasica de la Sinaia. In acelasi an sustine un recital la Sala Studio a Ateneului Roman. Sirul recitalurilor continua la Hunedoara in cadrul festivalului "Toamna Muzicala Hunedoareana" si la "Zilele Chitarei Clasice" al carui organizator este impreuna cu Mircea Goian. A participat la festivalul "Cicelle" 2006, din Ungaria (Szombathely), precum si la diferite festivaluri de poezie din tara. Este membru în Uniunea Scriitorilor din Romania începand cu anul 2002. Are 6 carti publicate: una de filozofie-eseu si 5 de poezie. Cu ocazia înfiintarii acestui ansamblu medieval, studiul partiturilor pentru vihuela si lauta devine o pasiune.

Takacs-ArankaTAKÁCS ARANKA – oboi, blockflöte sopran, tenor, alt, vocal.
A absolvit Liceul de Muzică "Sigismund Toduţă" din Cluj Napoca la clasa de oboi a prof. Firuţa Mesaroş şi este absolventă al Academiei de Muzică "Gh. Dima", Facultatea de interpretare muzicală, specializarea oboi la clasa prof. Dr. Aurel Marc. În anul 2000 la Sighişoara, participă la cursul de măiestrie a prof. Heinz Elhorst din Elveţia. A participat la numeroase concerte şi concursuri cu orchestra liceului şi cu orchestra facultăţii. A susţinut recitaluri solo şi muzică de cameră cu formaţia "Trio de Ancii" În mai multe oraşe din ţară. A colaborat ca oboistă cu orchestra Operei Maghiare din Cluj Napoca.

Constantin-ZgambauZGÂMBĂU CONSTANTIN - pictor al curtii
Absolvent al Universitatii Nationale de Arte Bucuresti.
Clasa prof. univ. Dr. Mircia Dumitrescu 
 
     
AM Grafic Design Studio